کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: دشمنان به‌نام آزادی و حقوق انسان‌ها بسیاری از جوامع را نابود کردند| کتابخانه‌های عمومی گسترش پیدا کند

  • کد خبر: ۱۳۴۸۳۰
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
رئیس‌جمهور: دشمنان به‌نام آزادی و حقوق انسان‌ها بسیاری از جوامع را نابود کردند| کتابخانه‌های عمومی گسترش پیدا کند
رئیس جمهور گفت: کتابخوانی و مطالعه تاریخ ضمن آگاهی‌بخشی از سرنوشت کسانی که فریب دشمن را خوردند موجب رسوایی هرچه بیشتر نظام سلطه خواهد شد که به نام آزادی و توجه به حقوق انسان‌ها جوامع را نابود کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز در آیین ملی بزرگداشت روز کتابخوانی و کتابداری که در تالار وحدت برگزار شد، کتاب و کتابخوانی را از شاخصه‌های مهم فرهنگی برشمرد و گفت: اساساً هدایت انسان با کتاب آغاز شده و شأن نزول کتاب حکیم و کتاب نوین برای به تکامل رسیدن انسان بوده است.

وی در ادامه یکی از راه‌های اصلی آگاهی از احوال پیشینیان و فرهنگ گذشته و همچنین انتقال علم را کتاب و کتابخوانی دانست و افزود: حقیقتاً کتاب ذخیره ارزشمندی برای انتقال فرهنگ، آداب، رسوم و علم به عصر‌ها و نسل هاست و باید گرامی داشته شود.

رئیس جمهور با اشاره به آیه شریفه «نون و القلم و مایسطرون» اظهارداشت: کتابی در قرآن کریم مورد سوگند خدای متعال است که موجب هدایت بشر و انتقال علم و دانش و فرهنگ به عصر‌ها و نسل‌ها باشد و «مسطوری» که در قرآن به آن اشاره شده آگاهی‌بخش و راهگشای زندگی آحاد بشر است.

آیت‌الله رئیسی در ادامه کتابداری را دانشی بسیار مهم و قابل توجه دانست و گفت: کتابداران به واسطه انس با کتاب و نگهداری از این ذخیره ارزشمند، در واقع در گلستان زندگی می‌کنند.

رئیس‌جمهور افزود: آنجا که کتابداری با علم و دانش همراه بوده این ذخایر ارزشمند با موفقیت به نسل‌های بعدی منتقل گردیده، مانند کتابخانه آستان قدس رضوی و کتابخانه آیت‌الله مرعشی در قم که گنجینه‌هایی بزرگ و ارزشمند از آثار مکتوب پیشوایان، علما و اندیشمندان گذشته است.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر ضرورت گسترش و ارتقای کتابخانه‌ها در کشور، تصریح کرد: همواره یکی از دغدغه‌های بسیاری از علما و دانشمندان معاصر ما حفظ و نگهداری از کتاب و کتابخانه‌هایشان و انتقال آن‌ها به نسل‌های بعدی بوده که در اینجا اهمیت جایگاه کتابخانه و کتابداری مشخص می‌شود.

رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه کتاب‌های دیجیتال به هیچ عنوان نتوانسته کتاب‌های مکتوب را به حاشیه ببرد، افزود: ابزار دیجیتال اگر چه منجر به تسهیل دسترسی شده، اما هرگز انسان را از کتاب بی‌نیاز نکرده است.

آیت‌الله رئیسی حمایت از کتابداران به عنوان حافظان ذخایر ارزشمند علمی، فرهنگی و دینی کشور را که عمدتاً از قشر بانوان هستند، مورد تأکید قرار داد و گفت: دولت وظیفه دارد از این سرمایه‌های گران‌سنگ که بی‌نام و نشان از ذخایر ارزشمند کشور حراست می‌کنند، حمایت و مشکلات آن‌ها را بررسی و مرتفع نماید.

رئیس‌جمهور توجه به کتاب و کتابخوانی را از شاخصه‌های مهم برای پیشرفت فرهنگی کشور دانست و افزود: نشاط اجتماعی، امید به زندگی و ایجاد شادمانی بویژه در نسل جوان در گرو توجه به کتاب و کتابخوانی است که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده و ایشان در سلوک و رفتار نیز اینگونه بوده‌اند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه کتابخانه‌های عمومی باید با ایجاد دسترسی آسان به کتاب گسترش فرهنگ کتابخوانی را در کشور دنبال کنند، اظهار داشت: امروز کتابخوانی برای جامعه ما از ضرورت‌های جدی است و باید به صورت روزانه برای آن برنامه‌ریزی کرد تا نوجوانان و جوانان ما با کتاب انس بیشتری پیدا کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به تأثیر قابل توجه کتاب و کتابخوانی در گره‌گشایی از شبهات ذهنی نسل جوان، افزود: امروز کسانی در تلاشند با ایجاد شبهات علمی یا شهوت عملی، نسل جوان ما را منحرف کنند که در این زمینه ترویج فرهنگ کتابخوانی جامعه و نسل جوان ما را در برابر این تهاجم مصون خواهد کرد.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه دشمنانِ آگاهی، در گذشته پس از حمله به هر کشوری اول کتابخانه‌های آن را به آتش می‌کشیدند تا جهل را در آن کشور توسعه دهند، تصریح کرد: امروز نیز جاهلیت مدرن با ابزار امپراطوری رسانه، علم و فناوری و قدرتی که در اختیار دارد به دنبال حاکمیت جهل و نادانی بر جوامع است، چرا که می‌داند جامعه آگاه زیر بار سلطه نمی‌رود. کتابخوانی و مطالعه تاریخ ضمن آگاهی‌بخشی از سرنوشت کسانی که فریب دشمن را خوردند موجب رسوایی هرچه بیشتر نظام سلطه خواهد شد که به نام آزادی و توجه به حقوق انسان‌ها جوامع را نابود کردند.

رئیس‌جمهور ایجاد فتنه‌ها و آشوب‌ها از جمله اغتشاشات اخیر در کشور را در راستای نیات پلید نظام سلطه برای تسلط دوباره بر کشور و مردم ما دانست و گفت: ملت زنده، پویا و اهل دانش در سال ۵۷ یکبار سلطه‌گران را از این کشور بیرون راند و دیگر اجازه نخواهد داد، آن‌ها بر این کشور مسلط شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->